Nejnovější recenze ze sekce Posilovací lavice
Syn má 182 cm a zatím je velmi spokojený. Robustní konstrukce, kvalitní zpracování, detailní návod na sestavení v češtině.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme za vaši kladnou recenzi a doporučení. Vaše spokojenost nás velmi těší.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Nízká cena, atraktivní vzhled
Za tuto cenu slušné provedení, bytelné.K dispozici táhla pro další cviky.Jen při montáži jsem zjistil, že na propojovacím dílu je navařená koncovka asi z jiné lavice z jinými otvory pro spojení z hlavními sloupy. Vyřešil jsem to odvrtánim.Lavice je pěkná a slouží . Věřím, že vydrží.
Reakce značky Hop-Sport
srdečně Vas zveme na další nákup!
- ok
Reakce značky Hop-Sport
pěkně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení!
Tým obchodu Hop-Sport.
uchycení polstrovaných sedáků do rámu je velmi vratké...při prvním cvičení jsem je téměř vylomil...chtělo by to něco pevnějšího....konstriukce rámu jinak ok
Zatím v pohodě, dobre se na tom cvici, uvidime casem. Zatim jsem na tom cvicil 2x tak uvidime.
pro domácí cvičení vyhovuje s ohledem na příznivou cenu, pozor - opravdu jen pro postavu do 175 cm.
- Zatím bez problémů. Já jsem spokojen.
- Grafický návod k sestavení sice je, ale ne moc srozumitelný. Když nad tím budete chvilku dumat, přijdete na to sami.
- Nějaké podložky a šrouby byly navíc, což se jeví jako výhoda, kdybyste něco ztratili či zničili, ale může vás to mást při s sestavování.
- Jednoduché nastavení a sestavení .
- Nekupovat . Po roce a půl se rozlomila . Moje váha 95 kg .
Silně nedoporučuji . Hrozí riziko úrazu z důvodu nekvalitního materiálu použitého na hlavní nosnou konstrukci .
Cvičí celá rodina,babička i vnoučata
- Fantasticky blahodárný vliv na bolavá záda
- Popruh není dobrá varianta fixace lehátka ve chtěných max pozicích. To je ale drobnost.
Zaslaná lavička je pro děti a ne pro dospělého chlapa.
- Pro mě ideální. Sestaveno za 2 minuty.
- Musí se na tom cvičit :-))
- cena, robustní konstrukce
- neúplný a nepřehledný montážní návod - doby kompletace cca 2 hodiny
Dobrý poměr cena/výkon
- Skladná lavice se stojanem
- Jednoduchá montáž
- Lavička by mohla být delší alespoň o 20 cm
- Rukojeti na bradla jsou naprosto k ničemu
Kdo vymýšlel ty rukojeti ke "klikům na bradlech" evidentně v životě necvičil. Jsou strašně krátké a při každém kliku máte kolena v lavičce, takže bez šance udělat jediný klik, pokud se hodně nepředkloníte, ale tak se kliky na bradlech necvičí. Rukojeti je potřeba prodloužit o cca 15-20 cm.
Reakce značky Hop-Sport
srdečně Vas zveme na další nákup!
Tým obchodu Hop-Sport.
Materiálové provedení je vzhledem k ceně přijatelné. Sváry jsou dobře provedené, tloušťka profilů je cca 1,5 mm (samozřejmě je použitý materiál dán cenou produktu). Co se týče výšky uživatele, tak s vyšší postavou problém není, ale jde o jeho váhu. Pro 100 kg chlapa to na stabilní cvičení moc není.
těší nás taková úspěšná spolupráce
Tým obchodu Hop-Sport.
Produkt splňuje splňuje to, co jsem od něj očekával.
Využití, funkčnost, podoba, tvar i barva plně odpovídá nabídce a objednávce.
Na domácí cvičení dostačující.
Kvalitní zpracování.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Těšíme se na mnoho dalších Vašich spokojených nákupů.
Přejeme Vám hezký den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Kvalitní zpracování.
Na domácí cvičení dostačující.
Reakce značky Hop-Sport
pěkně Vám děkujeme za pozitivní hodnocení!
- Pro děti do 50kg a 150 výšky
Je to papír materiál ,nic co vydrží dospělému rok, samozřejmě jak moc cvičení.
těší nás taková úspěšná spolupráce