Nejnovější recenze ze sekce Posilovací lavice
- Dobrá manipulace a stabilita, pohodlná při cvičení
Reakce značky Hop-Sport
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a projevenou důvěru.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi.
- kvalita
- jednoduchá a rychlá montáž
- nosnost
Posilovací lavice inSPORTline AB055 má jen jednu drobnou nevýhodu a tou jsou uváděné rozměry, na které jsem se spoléhal. Pořizoval jsem si jí kvůli délce do 120 cm, abych jí mohl uklízet pod stůl, jenomže popis nepočítá s manipulačními kolečky, které délku lavice výrazněji protahují, takže finální délka je přes 120 cm (popis uvádí 114 cm). Váha mi taky přijde lehce podhodnocená, ale to je jen detail. Nicméně lavice samotná je poměrně kvalitní a montáž je otázkou pár minut. Ve finále jsem tedy spokojen, jen budu muset trochu přeorganizovat místo :)
- lehátko se obrací jak má
- docela mi dalo práci to složit, návod není místy zcela srozumitelný a nákres by taky mohl být lepší
- jeden jisticí kolík je vadný, vypadává, nedrží, ale vracet kvůli tomu celé zboží asi nemá smysl
- jeden pěnový váleček na opěrce byl několik cm nastřihnutý, druhý ne, nepůsobí to dobře na pohled
- Kvalitní stabilní pevná konstrukce
- Dobrý materiál sedaček a opěrky, hladká kůže
- Lehká montáž
- Snadná montáž, ve slevě dobrá cena, pro domácí fitness dostačující
- poškozený čtvercový plastový kryt - záslepka
- křivě přivařená vidlice, kam má zapadnout lavička při složení. Nejde dát do svislé polohy, je to asi 1-2 mm vedle :-(
- chtělo by to větší vzdálenost mezi stojany. Při normálním úchopu se při pokládání činky občas přicvaknu, musím dávat pozor.
Není to přímo nevýhoda, ale při montáži jsem vyměnil pravý a levý stojan, protože při montáži podle návodu ty dolní držáky hodně překáží při cvičení. A pak by stálo za zvážení, zda na ty horní držáky nedat nějakou gumu, aby to při pokládání činky tak nebouchalo. Dodal jsem si sám...
NEDÁ SE SLOŽIT - vadně navrtané díry
Hotove peklo lego,clovek sa nad tym zapoti kym to posklada
- Kvalita montážního návodu odpovídá zemi původu zboží
Dobrá pomůcka na doma - lepší než u nás na rahabilitaci:((.... výhoda✓ = kdykoli k dispozici- skvělý pocit + úleva pro záda✓
- Celkem skladná - po složení nezabere moc místa
- Některé díry na šrouby neseděly úplně přesně
- Zespod lavice byl jeden šroub vypadený a stržený závit
Cena odpovídá kvalitě, nečekejte za tyto peníze žádný zázrak ale na domácí použití asi ok.
vyhovuje
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za objednávku i báječné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byl s námi i našimi službami spokojený a pevně věříme, že u nás ani v budoucnu žádné zápory nenajdete :)
S pozdravem!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Není stručně napsané jak se má lavice postavit
- Strašně na nic se skládá
- Návod nestručný, nepřesný
- Rozhodně nedoporučuji koupit
- Funguje to.
- Trochu konstrukce - viz. popis.
- Přiložená elektrická masážní dečka je k ničemu - nepoužívám.
Moc jsem tomu nevěřil, ale ono to vážně funguje. Přes měsíc mě boleli záda kvůli ploténkám (a měsíční nemocenskou jsem si nemohl dovolit), tak jsem tak nějak přežíval z bolestí a snažil jsem se to rozcvičit. Zlepšování bylo ale extrémně pomalé, tak jsem si koupil tuto věc a během 3-4 dnů se mi zlepšila pohyblivost tak z 20 procent na 80. Neskutečné. Teď už se obracím do té nejkrajnější polohy a bez problémů. Jedinou malou výtku mám trochu ke konstrukci. Ono to vypadá sice i po postavení poměrně bytelně, ale stejně se to občas při otočení jak se protahuji trochu pohne (mám 92 kg). Nevěřím tomu, že by se to převrhlo nebo něco takového, ale příjemný pocit to není, když člověk visí vzhůru nohama. Dále pěny za kterými jsou zachyceny chodidla nevypadají jako příliš kvalitní materiál. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží. A taky se na nich nedá viset příliš dlouho, protože pak už to začíná v kotníku bolet. Přiložená elektrická dečka s masáží má příliš malou teplotu ohřevu a příliš silné vibrace i na nejslabší nastavení. Vyhřívání a vibrace nelze navíc spustit nezávisle na sobě - nepoužívám.
Na mé potřeby naprosto dostačující
Cena
- Cena/Výkon úplně super
- Jednoduchá montáž
- Možnost dokoupení dalšího příslušenství
- Masivní konstrukce
- Nepřehledný návod na montáž, jen v anglickém jazyce
- masivní železná konstrukce
- kvalitní provedení konstrukce
- za danou cenu bezkonkurenční
- podsedák i opěrka jsou tvrdé
- dle mého nekvalitní provedení podsédáku i opěrky, obávám se, že se brzo dřevotřízková výztuž rozpadne
- koženka na podsedáku došla prasklá
- Možnosti nastavení
- Skladná
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a projevenou důvěru.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost a rádi Vás opět v našem eshopu přivítáme.
Tým Hop-Sport.cz
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »