Nejnovější recenze ze sekce Posilovací lavice
- Nepřesné a křivé, slabé sváry
- Celková konstrukce slabá
Nedoporučuji, kvalita zboži neodpovídá ceně, jako profi svářeč nemůžu doporučit. Šroby nevyhovující pevnost 4.6 Evropská norma pro nosné konstrukce je 8.8. Pro sportovce nad 90 kg slabá nosnost.
- Dobré
Zatím žádné nemám
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Dizajnove velmi hezka lavice, zatim drzi, skladna, lehka.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Za dané peníze velice slušný produkt. Na domácí cvičení naprosto dostačující. Byl bych opatrný, pokud vážíte více jak 100kg, lavice na mne působí, že není dělaná na těžké váhy :) (mám nějakých cca 85kg)
Klarfit KS02
Přidáno: 8. dubna 2023
(naposledy upraveno 8. dubna 2023)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Bez činky
- Je to super
ok
- Kvalita
- Skladnost
- Lehkost
- Větší mezera mezi sedadlem a opěrkou
- Trošku větší hlučnost při použití expandérů
inSPORTline Inverso
Přidáno: 5. dubna 2023
(naposledy upraveno 5. dubna 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
Na problém který mám s páteří je skvělé. Úleva nastala již po dvou dnech cvičení.
Ovšem návod k montáži...pokud má sloužit k tomu aby si zákazník objednal montáž za 1 100,-Kč, pak je výborný.
- Na to domácí cvičení to stačí a dobrá cena..
ATX Multi bench
Registrovaný uživatel
Přidáno: 3. dubna 2023
(naposledy upraveno 14. dubna 2023)
Zakoupeno v posilovaci stroje
- Špatně vyrobené sedátko. I při sebevětší snaze jde našroubovat tak že je nakřivo a špatně se na něj dosedá. Jediná možnost je probrousit větší díru pro přední šroub do kostry takže hádám bude po záruce
Slušný kus železa. Člověk jako já se nemusí bát že se to pod ním rozloží :). Lehká montáž. Déle mi zabralo najít potřebné klíče což by mohlo být součástí balení ale jinak maximální spokojenost jen jsem ještě neměl čas to pořádně zatížit.
- Pomohl mi,a nadále pomáhá
Všechno v pořádku.
- Super cena
- Hodně závaží
- Snadné na sestavení
- Doporučuji přikoupit aspoň dvě jednoručky
Lavice může někomu připadat malá a úzká (cca 110 cm x 25 cm). Já s tím při svých 180cm/88kg ale nemám žádný problém. Nepovažuji to teda za nevýhodu
- Objednal jsem u Manvelu,rychle smontováno.Spokojenost,dnes první den používání.
Produkt byl doporučen profesionálním fyzioterapeutem.
Na domácí cvičení dostačující, jen musím podotknout že lavice je zřejmě pro menší postavu pod 170cm
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
konstrukce vypadá kvalitně a na svou cenu poměrně bytelně, poměrně široké variabilní nastavení
- poměr cena/výkon
- Stabilita
- Nosnosť
- Úchopy po stranách
- Skvelá geometria na precvičenie krížovej časti chrbta
- Nedá sa zložiť a zaberá tak relatívne dosť miesta
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »