Nejnovější recenze ze sekce Posilovací lavice
Prostorově nenáročné-dá se složit
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- odpovídá mým očekáváním
- dobrý poměr kvalita / cena
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- nízká cena, docela kvalitní provedení
- pro domácí užití dostačující, pro posilovny rozhodně NE !
- musíte na novou lavici zvyknout
- nebude vše dokonale, něco s toho neúplně pohodlné, na nohy, v sedu bench nahoru.
- Multifunkční
- Kvalitní provedení
- Velice dobře řešená organizace šroubů při skládání přístroje
- Návod je trochu matoucí v jednom či dvou krocích
- Může prekvapit svou délkou
- Budete potřebovat své vlastní nástroje
S benchem jsem velice spokojen. Slouží jak mě, tak ženě, díky několika rozdílným cvikům, které se nabízí. Bench lze jednoduše upravit na několik pozic, odebrat podpěrku na biceps curl pomocí jednoho šroubu (nutné pro některé cviky s nohama). Doporučuji.
Bench jsem sice složil sám, ale určitě doporučuji v určitých částech druhou osobu. Dále si také připravte své vlastní nářadí.
- relativně lehký výrobek
- dost silné profily, nezlomí se
- stupačky na došlap nohou jsou neklouzavé
- opravdu pomáhá
- kratší o jeden otvor - nevhodná pro delší nohy
- při pohybu krabicí je slyšet přesýpání, volný prášek se pohybuje uvnitř kovových profilů
- není skládací (vlastnost, ne chyba)
- nekupovat do sklepních a vlhčích prostor
Hodnocení je pro lavičku s černým lakem (jiný obrázek). Místo desky dole jsou stupačky.
Dříve se na domácích strojích dělal běžně stříbrný nátěr (něco jako metalíza), který drží a nebál bych se to nechat ve sklepě. Chápu, že vzhledem rostoucím nákladům to už dnes nejde. Počítejte, že to možná budete muset natřít, až to orezne.
Nejsem vysoké postavy, ale už bych potřeboval o dírku delší nastavovací tyč. Tato tyč nejde dokoupit. Tato lavička pro dlouhé nohy u dlouhonohých a vysokých není.
Celkově mi lavička od prvního použití pomáhá a lituji, že už ji dávno nemám.
- Lavičla by výškově, mohla být o kousek nižší, pro větší stabilitu širší podpěry lavice
Cena/ výkon výborná.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zatím slouží tak jsem spokojen
- Skvěle funguje
- Je skladný, přitom robustní
kvalitni vyrobek .ktery splnuje vse co od nej ckam navic ma nahrivaci a masazni vlozku,vyborna cena.Cvicime denne cela rodina
- Velký rozsah cvičení
- Kvalita slušná
Mohl být lepší návod ale vše sestaveno a na domácí cvičení dostatečné.
Splňuje očekávání,lehká montáž
Lavice je úzká,
součást rehabilitace
výborné v poměru cena-výkon
- V porovnání s ostatními obdobnými produkty cena a nosnost 250 kg (byť i to mi přijde dost málo).
- Rozteč nohou konstrukce na obou stranách 63 cm a výrazně přesahuje šířku lavice - to je nesmyslně moc, zabírá to prostor, lavice je kvůli tomu extrémně neskladná, při cvičení budete kolem ní zakopávat. (Mám rovnou lavičku od ATX: flat bench compact, rozteč má jen skoro poloviční a nosnost 600 kg a bez problémů - proč tedy polohovatelnou verzi s výrazně nižší nosností udělali takto?).
- Lavice je nesmyslně vysoko postavená (52 cm) v porovnání se všemi ostatními jinými domácími i profi lavicemi. Kromě jiného to způsobuje problémy se stojany a zarážkami, pod kterými jinak cvičím s "normálními" lavicemi.
- Velká vůle opěrné zádové části v pohybu do stran, při vyšší váze cítíte pod sebou tu pohybující se nestabilitu.
- Ostatní produkty od ATX (které znám a používám) mají na sobě označení firmy (na potahu, kvalitně na konstrukci, vylisováno na gumách, apod.), zde tato lavička jednu nekvalitní nálepku ze tří oddělených písmen na konstrukci, které byly všechny tři po rozbalení prakticky odlepené. Tak nějak symbolicky to odpovídá tomu, že tento produkt od ATX nemohu zařadit mezi ostatní, se kterými jsem byl spokojen.
- Na lavici na zádově opěrce byla už po rozbalení velmi výrazná velká prohlubeň a nelze nijak vyrovnat - tam snad výrobce na té lavici měl dlouhodobě položen těžký kettlebell nebo co?! Nebo prodejce 360globalfitness? Hodně jsem se rozmýšlel, zda tohle reklamovat. Příště si raději dojedu do obchodu a na místě výrobek zkontroluji.
Nepřišel mi dotazník hodnocení k produktu (?), proto "neověřená" recenze. Ale kupoval jsem ho v 360globalfitness.
S produkty ATX mám pozitivní zkušenosti, u tohoto ale jednoznačně zklámání.
Tento výrobek evidentně vyrábí někdo, kdo ho sám nepoužívá.
Označení výrobce, že lze tuto lavici používat i částečně profesionálně, je pouhý nepovedený vtip.
Tento produkt nedoporučuji - k serioznějšímu cvičení se vůbec nehodí a jsou to vyhozené peníze.
- výška opěrky rukou by mohla být vyšší
- Bytelný výrobek
- Některé části poškrábané nutno opravit.
Výrobek jinak kvalitně vyrobený stabilní jednoduchá montáž.Doporučuji.
Na takové domácí cvičení akorát
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu.
poměr kvalita/cena, snadná montáž
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »