Nejnovější recenze ze sekce Posilovací lavice
- Fajn lavice za super cenu
- Příjemné polstrováni
- Mám 190cm a na lavici či v klidu odcvicim
Za tu cenu není co vytknout
- Super skladná, a bytelná konstrukce. Zatím nemám co vytknout.
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Hop-Sport HS-1065HB PRO
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. května 2024
(naposledy upraveno 6. května 2024)
Zakoupeno v hop-sport.cz
- Pevnost, skladovatelnost, pohodlí
Výrobek mne překvapil zpracovatelnosti, pro domácí cvičení naprosto dokonale Nehyřim zrovna velkým prostorem a tohle mi naprosto vyhovuje a pro mé cvičení naprosto dostačující Lavice je dobře stavitelná a jednoduchým pohybem se krásně složí a uloží kam je třeba Složite ji jednoduše není třeba na tom hledat nic složitého a pak už jen cvičit Nevyhovuje mi umístěním modlitebník, nenašel jsem polohu ve které bych našel možnost zvednout závaží, ale myslím že to až tak nepotřebuji poradím si jinak Cena je odpovídající a, doručení až ke dveřím Za mne naprostá spokojenost Doporučím cvičební ručník ať si neznicite od potu kůži na lavici Ocenil jsem přední základnu která je díky oblouku perfektně zpevněná a možnost obrácených kliku Určitě budu ještě doobjednat závaží mám ho málo :-)
- Kvalitní konstrukce
- Snadná montáž
- opravdu kvalitní materiál
- dle návodu mohli popsat i šrouby, návod na sestavení nebyl aspoň pro mě osobně moc dobrý, ale sestavit se dá nakonec i bez něj :D
- Materiál
Lavice je opravdu jen pro začátečníky,njvětší problém je v lemování koženky,která je z boku přichycena sponkovačkou,bohužel pokud se ji chytnete větší silou,tak ji lechce urvete.Jinak účel plní…
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zboží v poho, akorát jedna ucpávka v ocelovém profilu byla zlomená.
- dobrá cena
- vypadá bytelně, pevná konstrukce
- docela velká vůle v otvorech, když zahýbá opěradlem/sedátkem, tak se hýbe - ale při cvičení to nevadí, takže jen drobnost
Poměr cena/kvalita zatím velmi dobrý, na základní cvičení výborná.
- Dlouho jsem vybíral mezi různými lavicemi, ale tahle stojí za to
- Návod je naprosto srozumitelný
- To pohodlí při cvičení je úžasné
- Cena x výkon je v rovnováze
- Negativní poloha naprosto dostačující
- Dá se postavit do vertikální polohy, kdy zabere strašně málo místa, to je hustý!
- Velmi stabilní, 30 kg váhy lavice je znát
Slouží přesně k čemu má, jak bylo napsáno v popisu.
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Opravdu úplně vřískám blahem. Perfektní do malého bytu,snadno složitelná,lehká a zároveň stabilní. Na domací cvičení-geniální. Fakt díky,jsem nadšený. Cena absolutně příznivá.
- Skladnost
- prijemna cena
- slouzi dobre
Sedlehy jsou na hubnuti zaklad:), dobre slouzi.
- velice skladna
- prijemne polstrovani
- na domaci cviceni pro zacatecnika spokojenost
Pomer cena x vykon ok!
- Opravdu skladná
- Super cena
- Stabilní
Super produkt pro nenáročné cvičení.
- Solidní lavice na cviceni
- Dobra cena
- Dobře se čistí
Pro běžné cvičení je to super produkt.
- Stabilní a dobré provedení lavice
- Dobra cena
- Nemám co dodat
Lavici mám na hobby cvičení pro sebe a manželku a prosto vyhovující pro nás oba.
- Skvělý návod na sestavení lavice
- Kvalitní závaží
- Nízká cena za celou sadu
- Kvalitní lavice
Reakce značky Hop-Sport
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »